Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už i Aňa Geislerová (48) je nalíčená a načesaná tak, jak za chvíli vyrazí na předávání prestižních filmových cen Český lev. Těhotná herečka do poslední chvíle řešila outfit, do kterého by se vešlo její den ze dne rychleji rostoucí bříško, které přestala skrývat teprve před měsícem.

Rozkošnou zrzku jsme potkali v kadeřnictví v centru Prahy, kde jí dávali "do pucu" nejen vlasy, ale i tvář. Není divu, že chce být krásná. Během slavnostního večera, který se koná již po dvacáté a je tedy jubilejní, se objeví minimálně jednou na pódiu, kde určitě předá jednu z cen. Zda ji dostane i ona, je zatím otázkou. Je totiž nominována jako nejelepší herečka v hlavní roli za film Bohdana Slámy Čtyři slunce.

Na Aňu jsme museli počkat, protože se jako jediná z hereček, jimž salon nabídl své služby, nechtěla fotit během zkrášlovacího procesu. A musíme uznat, že kdyby takhle vypadala každá těhulka, svět by byl hned krásnější. Večer by se měla Aňa objevit v šatech od návrháře Alexandra McQueena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám