Hlavní obsah
Famous
Článek

Co si o ní a jejím chování myslí okolí, je Rihanně (36) ukradené. Pětadvacetiletá barbadoská zpěvačka přiznala, že jí je úplně jedno, co lidé míní o jejím vztahu s Chrisem Brownem. Jediný člověk na světě, před nímž má respekt, je její matka. Té se hvězda obává a ta jediná ji dokáže zahanbit či v ní vyvolat pocit studu.

„No, já na Instagram vyvěšuju vše ze svého života, když kouřím trávu, když jsem ve striptýzovém klubu, když čtu verše z Bible, je to šílené, já vím! Nebo když jdu ven se svým nejlepším přítelem, což je Chris (Brown). Nebojím se nikoho na tomto světě, jen své mámy. Z té mám hrůzu!“ přiznala Rihanna v interview pro britskou edici magazínu Elle.

Naposledy se před matkou krčila poté, co fotografka Melissa vyvěsila její dva akty na internetu. Mají prý být použity v knize o Rihanně.

„Moje máma po mně šíleně vyjela. Styděla jsem se. Připadala jsem si, že mi naplácala na holou před celou třídou!“ dodala zpěvačka.

Obhajovat musí Rihanna také svůj vztah s Chrisem Brownem, jenž ji před čtyřmi roky v předvečer udělování cen Grammy surově zbil.

„Rozhodla jsem se, že je pro mě mnohem důležitější být šťastná. Nikdy nedovolím, aby mezi nás zasahoval názor kohokoli jiného. I kdyby to byla chyba, je to má chyba. Po tolika letech trápení, kdy jsem byla naštvaná a depresivní, raději budu žít podle své pravdy a přijmu ostrou odezvu. S tou se vyrovnám,“ tvrdila Rihanna na počátku roku v rozhovoru pro magazín Rolling Stone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám