Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) a Dara Rolins (51) se spřátelily už před téměř dvaceti lety. A to díky tomu, že zjistily, že obě chodí se stejným chlapem - zpěvákem Sagvanem Tofim (59). "Sagi je v pohodě. Nemá mindráky a je úspěšný," krčí nad tím teď rameny Dara Rolins.

Rozdělil je až jiný muž, na kterého tak pozitivní názor nemá. "Tenkrát jsme spolu nemluvily dost dlouho. Ženy dokáže rozdělit jenom chlap. Byla v tom spousta nedorozumění, nepochopení. Ale už je to pryč," řekla Super.cz zpěvačka, přičemž měla na mysli prvního Simonina manžela Bořka Slezáčka (56).

"Naše kamarádství je takové, že se jednu dobu intenzivně stýkáme a vidíme se prakticky denně. A pak rok zase vůbec ne. Ale když se sejdeme u kafe, je to, jako bychom se potkaly naposledy včera," popsala Dara.

Své současné partnery ale ještě Dara se Simonou vzájemně nepředstavily. "Myslela jsem si, že k tomu dojde dneska, ale Patrik má koncert v Třebíči. Tak jsme se rozhodli, že zajdeme příští týden společně na večeři. Aspoň to nebude pod dohledem kamer a fotoaparátů," uzavřela Dara na oslavě Simoniných čtyřicetin.

Sama už je má za sebou, ale nevnímá je jako přelom. "Jedeme dál. U mě budou možná přelomové až padesátiny," domnívá se Rolins.

Reklama

Další články

Načítám