Hlavní obsah
Článek

Tohle přiznání matky rok a půl starého synka Kryšpína obrovsky překvapuje. Kontroverzní modelka Agáta Hanychová (38) totiž on-line deníku Super.cz řekla, že její přítel Jakub Prachař (40) nemá rád caparty. „Nesnáší děti,“ řekla bez obalu Agáta. A přesto se nebojí nechat kloučka s přítelem samotné. Ta má odvahu!

Prachař sám děti nemá a o ruku Agáty se začal ucházet přesto, že věděl, že má závazek. O to víc si ho Hanychová váží. „On nesnáší děti. Myslím ale, že se to už zlomilo. Je to inteligentní člověk a i když nečte bulvár, věděl, že mám dítě. Do vztahu šel s tím, že mám syna,“ vysvětluje modelka. Vzhledem k antipatiím Jakuba k malým človíčkům se nelze divit odhodlání dvojice žádné vlastní dítko si nepořizovat.

„Máme rybičky a představte si, rozmnožily se nám. My se ale zatím množit nebudeme. Možná nikdy. Nám to jedno dítě docela stačí,“ tvrdí Hanychová, která po večerech, kdy má práci, využívá služeb chůvy, přítele nebo matky Veroniky Žilkové. A kdo z nich vyhrává?

„Máma je nejlepší. Je tak dobrá, že si Kryšpína bere na víkend a my jedeme s Kubou na hory. Máma si ho vezme, když potřebuju vypnout. Kuba s ním zase hraje klučičí hry, třeba když je nemocný, hrajou fotbal,“ dodala Hanychová na otvíračce MedCafé v centru Prahy, kde se nesladí škodlivým cukrem, ale přírodním medem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám