Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kateřina Šlégrová byla sice nedávno rozvedena se svým manželem Jiřím Šlégrem (52), jeho nové přítelkyni Lucii Králové (42) ale dál šlape po štěstí. Čím? Proti rozvodu se odvolala a bude se bránit soudní cestou. Mnozí to vidí jako její zbytečný truc, aby vytrestala nevěrného manžela a zabránila mu v brzké svatbě s „pětkovou“ Lucií. Jaká je pravda podle jeho ženy? Podívejte se na video!

„Já jim to vyloženě přeju. Ať si ji vezme a mají spolu hromadu dětí. Jen to nechávám na právničce, ať to dotáhne tak, jak to má být,“ tvrdí Kateřina, která se k soudu nedostavila kvůli nemoci. Podle Šlégra chyběla na více stáních.

„Jirka nepřišel na dvě stání ohledně výživného na dceru, a to mu taky nikdo nevyčítá. Zkrátka chceme, aby kromě důvodů k rozvodu, které uvedl Jiří, soud slyšel i ty mé. Vždyť jsem to byla já, kdo ho dva roky přesvědčoval, ať se rozvedeme, tak mu nemám důvod bránit ve štěstí,“ dušuje se Šlégrová, která ale odmítá, že by poslanci Šlégrovi s Královou přišla na svatbu.

„To asi ne. To už bude jeho život. Byla bych ale ráda, kdybychom byli přátelé a vycházeli jsme spolu kvůli dceři. Rozhodně vůči jeho nové přítelkyni Lucii Králové zapšklá nejsem,“ dodala Kateřina Šlégrová.

Reklama

Další články

Načítám