Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) během svého sexuálního života poznala už mnoho partnerů, sportovců nejrůznějšího druhu. Zažila například hokejistu Hudlera, hráče amerického fotbalu Dopitu a o některých dalších dodnes nikdo, kromě ní, neví. Přesto má ale ke sportovcům určitého druhu poměrně odpor. Ve videu prozradila i to, na co s Jakubem rádi zírají v televizi. A my se nestačili divit!

Pokud je někdo z jejích ctitelů golfistou, může rázem zapomenout na to, že by někdy dostal šanci dostat se k ní blíž. Zaprvé chodí s Jakubem Prachařem (40), zadruhé hráče golfu skoro nenávidí.

„Nemám ráda kluky s tou hůlkou. Přijde mi to jako snobský sport. A u sportu se má člověk zpotit. Mě to nudí a nudí mě i ti lidé, co to hrají,“ řekla Super.cz naplno Agáta. Ta přišla v oblečení potištěném lebkami. Sama ale prý nezažívá nic negativního, má spíš medové období. A musela vůbec někdy na někoho v šoubyznysu vztáhnout ruku? „Jsem občas nepříjemná a zlá, to ano, že bych ale někoho úplně zbila, to ne, dušuje se Hanychová.

Ta byla hlavním hostem otvíračky netradiční, medem vonící a esoterickou atmosférou nabité kavárny v pražské ulici V Kolkovně majitelky Ilony Motlíkové, pro kterou akci uspořádala kamarádka Renata Abtová. Tady by se mohla Agáta s golfisty snadno seznámit, těch nejlepších u nás sem chodí celá řada.

Při párty také proběhla vernisáž obrazů bývalého slavného boxera Rosti Osičky. Jeden z jeho obrazů se vydražil za 30 tisíc korun a výtěžek poputuje na nákup rehabilitačního lehátka pro pětiletou Nikolku Hořejší, jež trpí těžkou formou dětské obrny a kterou k obdarování vytipovala Lucie Váchová-Křížková s nadací Dobrý skutek, jíž je patronkou.

Reklama

Další články

Načítám