Hlavní obsah
Článek

První těhotenství stihla Pavlína Němcová (52) poměrně brzy v sedmnácti letech. Teď, na prahu čtyřicítky, když už je její syn Alan (21) dospělý a postavil se na vlastní nohy, uvažuje česká topmodelka o tom, že by si pořídila ještě jedno dítě.

„Této myšlenky se nevzdávám. Doufám, že na poslední chvíli se mi to poštěstí,“ prozradila nám  Pavlína. Přestože krásce odtikávají biologické hodiny, ona nechce rozhodně věc uspěchat. „Nechávám tomu volný průběh. Když se v tomto případě vyvíjí příliš velká snaha, tak to většinou končí neúspěchem,“ prozrazuje Němcová.

Mateřské pudy se v modelce a herečce naplno probouzejí pokaždé, když v rámci působení ve svém nadačním fondu Šance Pavlíny Němcové navštěvuje děti v dětských domovech. „Podporujeme kurzy a učební obory dětí v dětských domovech. Ty obvykle nestrádají ani tolik materiálně, ale chybí jim péče,“ říká Pavlína. „Jde nám o to, aby se děti po dovršení osmnácti let mohly uplatnit ve společnosti a nebyly ztraceny.“

Pavlína Němcová se stala tváří známého pražského multibrandového butiku na Starém Městě. Předtím, než převzala žezlo po Kateřině Sokolové, si stanovila podmínku, aby butik podpořil její charitativní projekt. „Když jsme se domlouvaly s majitelkou butiku paní Monikou Ferby na spolupráci, tak jsme jednaly o cestě pomoci mé nadaci. O to víc pro mě byla tato spolupráce zajímavější.“

Právě včera došlo k charitativnímu bazárku, kde byly za výrazně snížené ceny prodávány kousky ze starších kolekcí. Díky obrovskému zájmu se vybralo skoro všechno nabízené zboží a vybralo se 733 tisíc. „Jsem nadšená, moc nám to pomůže,“ jásá Pavlína.

Reklama

Další články

Načítám