Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účast Báry Polákové v páté řadě StarDance byla rozhodně největším překvapením. Sama herečka si dlouho rozmýšlela, než tuto nabídku přijala. „Dala jsem si na rozmyšlenou tři týdny. Nevěděla jsem, jestli zvládnu nápor živých přenosů, protože je to asi trošku jiná tréma. Všechno je živě a nedá se to vzít zpátky," říká Poláková.

Interpretku hitu Kráva a duetu s Davidem Kollerem Sami nakonec k přijetí nabídky přiměla touha zažít něco nového a hlavně naučit se tancovat v páru. Vždycky ale tak pozitivní vztah k tanci nezávislá divoška neměla. Respekt před pohybem měla Bára prý kvůli svému vyvinutému hrudníku. „Taneční průprava v minulosti neproběhla bez problémů. Ve škole ke mně jednou přišla naše trenérka, že jestli mě bolí to poskakování, ať si koupím sportovní podprsenku. Mám prsa velikosti D a to vážně dost bolí. Vyhrnula jsem si tričko a měla jsem na sobě tři. Byl to spíš trapas pro ni a já jsem se hroutila," vzpomíná na doby studia herečka a zpěvačka.

Díky své fobii se herečka nezúčastnila žádné taneční zábavy. „Nebyla jsem nikdy na žádném plese. Kromě maturitního, kde jsem se ale hned ’zbombila’ se spolužačkami na baru a nějaké tančení mi bylo šumák," říká.

Obavy z pohybu byly ale zjevně zbytečné. Jak nám její taneční partner Václav Masaryk potvrdil, Barbora Poláková je stejně dobrá jako jeho předchozí partnerka Monika Absolonová (47).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám