Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To budou fanoušci koukat. A stejně překvapená byla i jeho manželka. Majitel stříbrné příčky z druhé série SuperStar zpěvák Petr Bende (46) před nadcházejícím turné radikálně změnil účes. Nechal si vyholit dvě třetiny vlasů.

"Chtěl jsem nějakou změnu účesu na turné s Věrou Špinarovou (†65) a někoho, kdo se mi o mou vizáž bude dlouhodoběji starat. Tak jsem se rozhodl pro spolupráci s Ondrou Horváthem. Známe se již déle, a tak jsem se nebál trochu více experimentovat. Bude mi vymýšlet nové účesy na koncerty nebo televizní vystoupení a poradí i s oblékáním.“ upřesnil Bende, který odehraje po boku Věry Špinarové čtrnáct koncertů.

„V kadeřnictví byla sranda, když kolemjdoucí lidé za prosklenou výlohou sledovali, jak se stříhám. To bylo zvláštní. Stálo to za to a dostal jsem i pochvalu od Věrky za účes," smál se Petr.

Koncerty Věry Špinarové s kapelou Adama Pavlíka jsou napěchované energií a Petr Bende se na koncertech objeví hned ve dvou rolích. "V první části koncertu zazpívám své dvě autorské písně a jedinečný duet s Věrkou a druhou půlku koncertu budu hrát na speciálně postavenou sadu perkusí a bicích nástrojů. Určitě dojde na druhý plánovaný duet a možná i na bubenické sólo," vyprávěl nadšeně zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám