Hlavní obsah
Článek

Svět šoubyznysu je někdy bláznivý. Petr Vojnar sice společně s Olgou Lounovou (43) moderoval slavnostní otevření autosalonu, moderátor ale ve skutečnosti řídil auto jen třikrát v životě a jeho řidičské schopnosti se rovnají úrovni dítěte z prvního stupně základní školy.

„Je o mně známé, že jsem neřidič,“ směje se zpěvák a moderátor. Poté, co Petr v osmnácti letech složil řidičské zkoušky, tak si pořídil své první auto, ani ne po týdnu ho ale prodal svému kamarádovi. Při jedné z prvních jízd totiž nepozorný řidič přehlédl odbočku a naboural do domu.

„Mojí vlastností, která se neslučuje s řízením, je roztěkanost. Nemám pud sebezáchovy, a to je špatně. Zároveň mě řízení prostě nebaví, a tak raději využívám hromadnou dopravu nebo jezdím vlakem. Navíc vždycky jsem měl přítelkyně s autem,“ směje se Vojnar.

V průběhu let se ale Petr přece jen musel za volant posadit. „Jako herec mám za sebou asi sedm nebo osm filmů, ve kterých jsem skoro pokaždé hrál řidiče a vždycky jsem řídil úžasné bouráky. Nikdy jsem se nenechal zastupovat a používat kaskadéra. Kupodivu to dopadlo dobře,“ směje se Vojnar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám