Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová oslavila v pátek své čtyřicátiny. O oslavě se již napsalo, ale co nebo kdo vězí za tím, že i ve 40 a po dvou dětech Simona nestárne?

Simona a botox?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vypátrali jsme, že jeden ze Simoniných triků je skutečně také botox. A pátrali jsme také, kdo je tím zázračným lékařem. Ačkoliv je zcela běžné, že známé tváře našeho šoubyznysu botoxové injekce podstupují, navenek to však urputně tají a svádějí svůj vzhled na přírodu a zdravou stravu. My však od Simony na přímou otázku dostali nejen přímou, ale hlavně i upřímnou odpověď. "Ano, od jistého věku je nějaký ten botox nezbytný. A ačkoliv se může tento zákrok v dnešní době zdát jakkoliv banální a běžný, výběr zkušeného lékaře je zásadní a velmi důležitý, neboť právě přirozený vzhled a citlivá aplikace je pro mne naprosto prioritní. Jsem ráda, že již léta jsem v rukou zkušené lékařky MUDr. Moniky Kavkové z kliniky YES VISAGE," upřesnila nám Simona.

Elektrické šoky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pátrali jsme dál. Simona také podstoupila v současnosti velice žhavou novinku - elektromagnetickou vlnu Pellevé. Nejde však o žádné elektrošoky, jak by se mohlo podle názvu zdát, ale o neinvazivní proceduru, která má výrazné face-liftingové účinky, vypne pleť a výrazně redukuje vrásky bez nutnosti jehel. A o co vlastně jde? Zeptali jsme se opět přímo Simony: "Během porodu jsem samozřejmě nemohla podstoupit žádnou z omlazovacích procedur, ale protože už krátce po porodu mne čekaly kromě povinností maminky také ty pracovní, potřebovala jsem takříkajíc vyžehlit obličej. A pro mne jako kojící maminku byla tato bezbolestná procedura bez jehel naprosto ideální a bezvadně splnila účel."

Další populární zákroky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsme se MUDr. Kavkové, která je vedoucí lékařkou kliniky YES VISAGE a stará se nejen o Simonu, jaké jsou další populární triky známých tváří a celebrit na boj s časem. Dozvěděli jsme se další 3 velice populární procedury, a to nejen mezi celebritami, ale také u klientů. Tou první je novinka YES Lifting. Jedná se o okamžitý lifting a oživení povadlého obličeje, které vyhladí vrásky a navrátí obličeji zpět jasné pevné kontury. Nahrazuje chirurgický zákrok, ale provádí se bez něj. Vše je řešeno pouze vpichy speciální mikrokanylou v znecitlivění. YES Lifting má okamžitý efekt a dlouhodobý až trvalý účinek. Lze provést na celém obličeji nebo lze řešit jen jeho jednotlivé části.

Chirurgie bez chirurgie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další převratnou technologií omlazení, o které jsme se dozvěděli, je Ulthera neboli tzv. Ultherapie. Ta využívá fokusovaného ultrazvuku a ačkoliv je neinvazivní, zachovává to podstatné z plasticko-chirurgického faceliftu, a tím je výsledek. Tato moderní technologie navíc umožňuje lékaři na monitoru přímo při zákroku vidět detailní obraz vnitřní struktury pokožky a přesné působení sledovat. Zároveň je první technologií, která se zaměřuje na hlubokou podpůrnou tkáň, kterou normálně zpevňují chirurgové během klasického faceliftu. To vše neinvazivně, bez jediného chirurgického narušení pokožky.

Víčka řeší skoro každý

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Padající víčka, převislá kůže, tukové výhřezy a vaky pod očima jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká většiny lidí. Moderní řešení na klinice YES VISAGE dokáže zkrátit dobu zotavení po korekci víček na polovinu s minimálními otoky či podlitinami, ale hlavně nezůstávají ani takové jizvy po skalpelu jako u klasických běžně praktikovaných technikách. Problematika víček zde není řešena běžným plastickým chirurgem, ale předním očním a okuloplastickým chirurgem Prim. MUDr. Ladislavem Nováčkem, který se tak zabývá problematikou víček uceleně a veškeré korekce provádí s plným respektem k přirozené anatomii funkcí oka a očního okolí. "O všech těchto procedurách a konkrétních možnostech se lze dozvědět více také na osobní, bezplatné a nezávazné konzultaci se specialisty přímo u nás na klinice YES VISAGE," dodává MUDr. Monika Kavková.

Další články

Načítám