Hlavní obsah
Článek

Eliška Bučková (34) má měsíc po rozchodu s Vaškem Noidem Bártou (43) novou známost. Zatímco Vašek již před týdnem potvrdil vztah s barmankou Nikolou, Eliška říkala, že pospíchat nebude. Nyní je všechno jinak. Krásná Bučková údajně randí s miliardářským synkem Jakubem Malinou. A ukazuje tak Noidovi, že ani ona nepláče doma v koutě.

Jakub Malina není zcela neznámým bohatým synkem. Nedávno se rozešel s bývalkou Leoše Mareše (47) Gábinou Dvořákovou, se kterou randil několik let. Svět známých krásek má v oblibě. Malina s miliardářskou rodinou vlastní dům, kterému se přezdívá český Southfork.

Paparazzi Elišku načapali na tajném rande s Malinou v nočním baru v centru Prahy. Podle informací Super.cz se ale neviděli poprvé. První rande měli jen o pár dní dříve ve Špindlerově Mlýně.

"Jakub na Elišku myslel hned poté, co se rozešla s Noidem. Domluvil si s ní přes společného kamaráda fotografa rande ve Špindlu, kde byla Eliška pracovně, den před jejím odletem na Kubu. Tam přeskočila první jiskra," řekl Super.cz dobře informovaný zdroj. Další dodává, že Elišku a Jakuba už několikrát potkal v pražských barech, kam dorazili ruku v ruce. "Už spolu normálně chodí mezi lidi, několikrát jsem je viděl," řekl Super.cz.

"Myslím, že poslední týdny bylo o mém soukromí článků víc než dost. A to snad stačilo. Nechci své vztahy i nevztahy probírat na veřejnosti. Je to zbytečné," řekla Super.cz Eliška.

Reklama

Další články

Načítám