Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ta se ale změnila! Z herečky Jaroslavy Hanušové (63) alias populární Jaruš z estrády Možná přijde i kouzelník, ve které excelovala po boku Jiřího Lábuse, se stala chudá a sešlá důchodkyně.

Hanušová byla pozvána do primáckého pořadu VIP Prostřeno, kde pro hvězdné hosty Petra Jandu (81), Lucii Zedníčkovou (55) a Martina Severu připravila hodně skromné menu. Až na úvodní škvarky a rum na hosty čekala samá zelenina: květáková polévka, zapečené brambory s pórkem a zakysanou smetanou a salát ze strouhané mrkve.

„Být důchodkyně znamená být chudá, hladová a nic nedělat,“ shrnuje neradostnou realitu ze svého pohledu někdejší hvězda televizní zábavy.

„Tohle menu jsem zvolila, protože je levné,“ dodala smutně herečka, která se s nejstarším kamarádem Jiřím Lábusem seznámila na dramatickém kroužku.

Na celkové sešlosti kdysi populární herečky se jistě podepsal i její osobní život. Poté, co ji kdysi opustil manžel Jaroslav Hanuš, začala hodně pít, což se negativně projevilo i na jejím zdraví. Nyní už si prý jen příležitostně dopřeje panáčka svého oblíbeného rumu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám