Hlavní obsah
Článek

Která česká kráska má nejkrásnější dítě šoubyznysu? Na nejhezčí holčičku aspiruje jednoznačně Claudia Tůmová, dvouletá dcera moderátorky Kateřiny Kristelové (44) a hokejisty Martina Tůmy. Roztomilá holčička je na svůj věk pořádně vysoká a i Simona Krainová v ní vidí naději českého modelingu.

"Simča mi říkala, že až bude starší, rozhodně od ní dostane kontrakt a bude z ní holka jejího Maxe," řekla Super.cz s úsměvem Kristelová. "Claudinka je celý táta, ale už začíná mít konečně i něco ze mě. Konečně," směje se.

Mateřství si Kateřina užívá. "Musím říct, že je z Claudinky teď ve dvou letech neuvěřitelný parťák. Hrozně mě baví. Má neuvěřitelný hlášky," říká Kateřina.

"Včera zrovna tvrdila paní učitelce, že pracuje v kanceláři a doma pere a žehlí. Tak čekám, kdy na mě pošlou za týrání dětí sociálku," směje se Kateřina, která se společně s dcerou stala ambasadorkou pití kvalitního čaje. "Jsem ráda, že existuje čaj, který je bez konzervantů a navíc je neuvěřitelně dobrej a chutná nejen mně, ale i Claudince. Obě na něm ujíždíme, obzvlášť na praskajících kuličkách z přírodních ovocných šťáv, které obsahuje," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám