Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71), která loni ke konci roku ovdověla, má po měsících, kdy se snažila zahánět chmury a nepříjemné myšlenky prací, zase důvod k obří radosti. Letošní podzim má tolik práce, že se nestihne ani zastavit. O tom by si některé její generační souputnice mohly nechat jenom zdát.

Zlatým hřebem narozeninového turné bude 19. listopadu koncert v pražské Lucerně. Ačkoliv ještě po Praze nevisí jediný plakát, Petra může být už teď spokojená. „Dozvěděla jsem se, že všechna místa k sezení už jsou vyprodaná a zbývají už jen poslední místa k stání. To mi udělalo ohromnou radost,“ svěřila se Petra, která se do Lucerny vrací po několika letech.

„Normálně trémou netrpím, ale v tomhle případě budu na nervy už dva dny předem,“ konstatuje zpěvačka. Ke svému narozeninovému galakoncertu, který bude natáčet Česká televize, si trojnásobná zlatá slavice pořídila speciální kostýmy. Ty představí na tiskové konferenci už 1. října. A pak už naskočí do pracovního kolotoče, který skončí až o Vánocích. Velké turné Petry Janů startuje už 9. října koncertem v Ústí nad Labem a 10. října v Kolíně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám