Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Syn textařky Gabriely Osvaldové a skladatele Ondřeje Soukupa František Soukup se rozpovídal, jaké u nich doma panují poměry. Musel totiž s pravdou ven. Měl k tomu jednoduchý důvod. Už ho totiž přestaly bavit dotěrné dotazy veřejnosti, jak to jeho rodiče a jejich partneři mají se sexem.

Když se před lety Gabina Osvaldová a Ondřej Soukup rozešli, ale nerozvedli, netušili, že jejich budoucí vztahy budou trnem v oku širší veřejnosti. Jejich syn se totiž nechal slyšet, že se ho na sexuální život rodičů neustále někdo ptá. „Je šokující, že mě kolikrát zastaví někdo na ulici a ptá se mě, jestli máme doma orgie. Jestli rodiče v těch čtyřech souloží všichni dohromady. Na to je jen jedna odpověď. Ne, žijí zvlášť, akorát se nerozvedli,“ rozohnil se mladý Soukup v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na rádiu Frekvence 1.

A právě tam také popsal, jak vůbec začala jeho kariéra úspěšného hudebníka. Kupodivu to bylo právě kvůli jeho věhlasné lenosti a špatným studijním výsledkům. „Byl jsem velmi špatný student. Měl jsem špatnou docházku a to mě v podstatě přivedlo i k muzice,“ vysvětlil Soukup, který podle svých slov nedodělal ani maturitu.

„Měl jsem za pololetí v maturitním ročníku čtyřistašedesát zameškaných hodin. A otec na mě koukal, jak sedím doma a nikam nechodím. Říkal mi: Ty jsi blbej, z tebe nic nebude. Alespoň skládej, když máš možnost. A takhle začalo mé skládání. A proto se naše kapela jmenuje Nightwork. Skládal jsem ve dne i v noci a přestal jsem chodit do školy,“ dodal Soukup. Ten ale nyní ničeho litovat nemusí. Sice nesklízí úspěchy na akademické úrovni, ve své branži patří ale díky genům ke špičce.

Reklama

Další články

Načítám