Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Rytmus (47) nečekal dlouho a zareagoval na drsný vzkaz zpěváka Daniela Landy, který se zastal expřítele Dary Rolins (51) Matěje Homoly. Frontman kapely Wohnout dostal před pár lety na Ukrajině podmínku za držení marihuany a Rytmus měl na sociální síti potřebu odsoudit užívání drog.

Daniel Landa (55) však Rytmusovo varování před drogami považuje za plivanec do tváře Matěje Homoly. Rytmus si nenechal nic líbit a Landovi vzkázal, ať se stará sám o sebe.

„Dane, nevím, o co vám jde, ale prosím, starejte se o sebe a o svoji rodinu, protože mě by nikdy nenapadlo starat se o vás,“ napsal na sociální síti Rytmus, který prý cítil potřebu se k drogové aféře vyjádřit, protože už rok žije po boku Dary, a tak se ho všechno také dotýká.

„Nevím, proč se do toho pletou ti, kterých se to vůbec netýká. Už rok žiji po boku Dary, takže se mě to týká. Dane, neznáte pozadí, ano, souvislosti, nechutné telefonáty, esemesky,“ pokračoval Rytmus.

Plivance do tváře prý naopak dostali Rytmus a Dara od Matěje Homoly a doteď na ně v médiích nereagovali. Landa na Rytmusův vzkaz reagoval smířlivě.

„Nakonec... samozřejmě, že se prezentujte, jak uznáte za vhodné. Ale přál bych Vám více síly k větší mediální zdrženlivosti v tomto ohledu,“ vzkázal Landa. Uvidíme, zda se dočkáme i reakce Matěje Homoly.

Reklama

Další články

Načítám