Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak na tuhle herečku určitě rádi zavzpomínáte. Martina Adamcová (46) alias četařka Babinčáková, která v Tankovém praporu svým sexy tělem sváděla soudruhy vojáky, se nahoty před kamerou rozhodně nebála.

Role četařky Babinčákové právě proto patří k jejím nejslavnějším. Herečka se tehdy coby pětadvacetiletá holka nestyděla ukázat v rouše Evině a ihned se stala idolem stovek mužů.

Další odhalené scény na sebe nenechaly dlouho čekat. Pod taktovkou režiséra Víta Olmera se svlékla také v kriminálním thrilleru Nahota na prodej, kde si střihla roli prostitutky Zrzky, a v komedii Playgirls, ve které si zahrála spolumajitelku nevěstince Áju Machovou.

Z atraktivní četařky Babinčákové je v současnosti šmrncovní dáma a moc jí to sluší. Směle by se na filmovém plátně mohla svlékat dál a vzít si tak příklad ze své herecké kolegyně Jany Švandové (76), jež se odhalovala i coby padesátnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám