Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) se neustále trápí tím, že už nějaký ten čas je její syn Artur Štaidl (27) ve výhradní péči otce Ladislava, a nehodlá se s tím smířit. Když na podzim prožívala jeden ze svých vzestupů a posléze bohužel i pádů, zakázal jí prý expřítel styk se synem. To měla být poslední kapka, po které se podle slov zpěvačky Artur rozhodl, že si už dál od otce nenechá mluvit do života.

„Artur chce být strašně moc u mě… Tak se rozhodl, že požádá o předčasnou plnoletost. Může to udělat, až mu bude sedmnáct, což bude za pár měsíců – v říjnu. Bohužel se bojím, že mu v tom Láďa zabrání,“ řekla Bartošová.

O svém nezničitelném poutu s Arturem je ale skálopevně přesvědčena, a tak věří, že maximálně za rok a půl bude vše tak, jak si to přeje. „Nejpozději v den jeho plnoletosti budeme opět spolu,“ svěřila se Sedmičce Iveta.

Artur putoval k otci v době, kdy byla jeho matka ve špatném psychickém stavu a ocitla se i v tíživé finanční situaci, kdy podle svých slov neměla pro syna ani na obaly na sešity. Arturovi na první pohled pobyt u Ladislava Štaidla svědčí. Zhubl, učí se číšníkem a celkově prý velmi prospívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám