Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Dvořáková byla ve čtvrtek na roztrhání. Přes den jsme ji potkali na zkoušce šatů od Victorie Beckham v butiku Tamary Kotvalové (60), hned odtamtud pádila, aby se připravila na prestižní přehlídku Valentino, kde předváděla společně s kráskami z agentury Czechoslovak Models.

Zatímco v poledne vypadala v rudém kostýmku jako žena vamp a ve vyžehlených rozpuštěných blonďatých vlasech jí to neskutečně seklo, večer se z ní stala úplně jiná bytost. Přítelkyně mladého Tomáše Topolánka se rázem změnila ve vílu. Ovšem v takovou, která by uspěla v leckteré erotické fantazii.

Líčení Lucie Gibodové a práce kadeřníka z ní udělaly lolitku, na druhou stranu zdánlivě dívčí šatečky od Valentina byly velmi provokativní. Modelkám totiž průsvitná látka a krajky odhalovaly poprsí a podprsenka byla samozřejmě zakázána. Tudíž všichni, kdo seděli v Pálffyho paláci dostatečně blízko a prostor před nimi byl dost osvětlený, viděli to, co běžně vídá pouze Simonin přítel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám