Hlavní obsah
Článek

Dvorní klavírista zpěvačky Lucie Bílé (58) Petr Malásek (46) má zlomenou nohu. Přihodilo se mu to opravdu kuriozním způsobem. Na nohu mu totiž přímo na podiu spadl jeho klavír.

„Ano, je to tak. Říkám tomu pracovní úraz,“ směje se Malásek, kterému ale jeho pošramocená noha v pracovních povinnostech zatím nebrání. Musí chodit o berlích. Ani ne týden stará zlomenina nezastavila Petra před odjezdem na Slovensko, kde se svou kapelou momentálně koncertuje s Lucií Bílou. I když mu lékaři naordinovali klid, on nechce pokazit naplánované turné. Koncertuje tedy i s těžkou zlomeninou.

Otázkou zůstává, jestli bude fit pro české publikum. V neděli mají totiž poslední vystoupení na Slovensku a opět se přesouvají do Česka. A celý tým trne hrůzou, aby Malásek zvládl dorazit na první koncert v Čechách, který se koná 19. května od půl osmé večer v táborském divadle Oskara Nedbala.

Fanoušci naší nejpopulárnější zpěvačky se ale prozatím obávat nemusí. Malásek je totiž naprostý profesionál a podle svých slov mu ve vystupování zlomená noha nemůže zabránit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám