Hlavní obsah
Článek

Milenka producenta Jaro Slávika (49) Karolína Krézlová (36) se rozpovídala o tom, jak moc jí vadilo, když jí fotografové nafotili odhalený rozkrok během natáčení jiskřivého videoklipu se zpěvákem Sámerem Issou (38).

Ač to navenek vypadalo tak, že se na sebe Krézlová jen snaží upozornit, aby se o novém videoklipu psalo v bulváru, nafocení těch nejintimnějších partií ji pořádně dopálilo.

„Je to velmi potupné a hnusné, opravdu jsem nechtěla, aby mě někdo takhle vyfotil, jinak bych vypadala opravdu jinak,“ svěřila se v pořadu Limuzína moderátorovi Mírovi Hejdovi s tím, že nemá nic proti propagaci klipu prostřednictvím hezkých, sexy fotek.

„Tohle ale vzniklo, když jsem se převlékala a tahali mi šaty přes hlavu,“ dodala a postěžovala si, že bulvár zajímá jen to, kde jí co vykoukne a nikoho nezajímá, jak vystupuje a zpívá.

Zato její zkušený kolega Sámer Issa měl jasno a snažil se fotografa pochopit. „Dělal jen svou práci. Je to součást toho, co děláme, způsob, jak prodat své dílo,“ míní. Sám však připustil, že záběr na rozkrok byl už přeci jen za určitou hranicí.

Jak se Sámerovi spolupracuje s Karolínou Krézlovou a co si samotná Krézlová myslí o Lucii Bílé (58), která ji drsně setřela v talentové soutěži, se dozvíte už dnes večer na Óčku.

Reklama

Další články

Načítám