Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Poláček i ve svém věku žije s maminkou, a přestože je jindy poslušný hoch, v noci z úterka na středu zazlobil a nedal jí vědět, že se zdrží a nedorazí domů. Jeho rodičku to ale tak vyděsilo, že začala burcovat všechny známé a strachovala se o jeho život. „Petr po nocích nepaří, má mnoho jiných zájmů. Bojím se o něj, neumí se prát,“ řekla nám paní Poláčková do telefonu.

Hvězda první řady české SuperStar byla v úterý na narozeninách Davida Novotného a nevypadalo to, že by si stejně jako jiné celebrity dával do nosu. Způsobně se v jedenáct hodin rozloučil a všichni mysleli, že míří do láskyplné náruče své matinky. Jenže ta ho ještě druhý den odpoledne marně vyhlížela.

„Ještě jsem to na policii nehlásila, ale je mi to divné. Od Petrových sedmi let žijeme sami, a tak jsme na sebe fixovaní. On je hrozně slušný kluk, má mnoho zájmů, čte knížky, moc nepije. Snad jde jen o nějaký úlet a vybil se mu mobil, aby mi mohl dát vědět, že se někde zdrží,“ dozvěděli jsme se. „Dnes je divná doba, tak se nedivte, že tu plaším,“ dodala paní Polášková.

Synátor přestal svou matku děsit až krátce před druhou hodinou odpolední. „Konečně se ozval esemeskou, že se nechal unést a zdržel se. Spadl mi kámen ze srdce. Teď se ale možná bude zlobit na to, jaké haló jsem z toho udělala,“ ozvala se nám matka Poláčka nakonec.

Reklama

Další články

Načítám