Hlavní obsah
Článek

Bývalá královna krásy a dýdžejka Michaela Salačová má doma pankáče. Svého staršího syna, tříletého Olivera, nechala ostříhat tak, že se za ním otáčejí i kolemjdoucí. A malému Oliverovi to neskutečně sekne.

"Olí má hrozně rád pobyt u kadeřnice. Vždycky se hrozně těší. Miluje, když se mu hrabe ve vláscích, masáž hlavy. Různě mu proto s manželem vymýšlíme vlasové kreace. A myslím, že ho to baví a navíc mu to sluší," řekla Super.cz s úsměvem Salačová, které malý Oliver zatím není moc podobný.

"Je to celý manžel. Stejně jako druhý syn. I vlasy mají po něm. Mají je jako hřebíky," upřesnila Salačová, která je čtyři měsíce po porodu druhého syna Damiena.

"Zvládám to lépe, než jsem čekala. Je extrémně hodný, vůbec nepláče. Dokonce měl i čtyřicítky horečky a neplakal. Přebalím, nakojím a spí celou noc. Ještě ho ráno na kojení musím budit," usmívá se Míša, která si přeje ještě třetího potomka.

"Starší Oliver už chodí do školky a já mám čas na malého. Jak je ale extrémně hodný a pořád spinká, občas mám pocit, že jsem doma sama. Třetí dítě určitě chceme," dodala Salačová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám