Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Supermodelka Kate Moss (50) je ztělesněním pánských tužeb. Ve svých odvážných outfitech dokáže rozpálit nejednoho muže. Teď si posilněná alkoholem neuhlídala výstřih a předvedla se bez podprsenky.

Kate patří stále k velice žádaným modelkám. Nechvalně ji ale proslavily skandály s kokainem, který je jejím nerozlučným přítelem. Říkalo se, že drogy brala, aby neměla chuť k jídlu.

Moss ráda provokuje. To, že ukázala intimní část svého těla není vlastně zas až tak nic nového. Není to tak dávno, co se předvedla na jedné módní přehlídce v Paříži v černých kožených šatech, které ukázaly všechno, co měly, bradavky nevyjímaje. Má prý averzi k podprsenkám. Svá ňadra miluje a je na ně patřičně hrdá.

Na začátku května se objevila na přebalu brazilského Vogue a vypadala nádherně. Focení půvabné modelky se ujal její dobrý známý, módní fotograf Mario Testino. “ Kate jsem potkal na začátku její kariéry, což je už asi 20 let. Krátce po její první přehlídce pro Galliana jsem šel do zákulisí, abych jí pogratuloval. Našel jsem ji však v slzách, byla zklamaná, že předváděla pouze jeden model v celé show,“ vylíčil srdceryvný příběh Testino.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám