Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kvalitní stravování v práci přes den či při nedostatku času večer doma byl až doteď přetrvávající problém. Znáte to: Při půlhodinové přestávce v práci si ani nestihnete dojít do restaurace a dát si dobré jídlo splňující vaše náročné požadavky na kvalitu. Nyní však přichází nový projekt JídloTEĎ, který zaplnil velkou mezeru na trhu s kvalitním a velmi rychlým rozvozem jídel!

Jídlo do 60 minut na vašem stole!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

JídloTEĎ je internetový server, který ve spolupráci s předními českými restauracemi nabízí úžasnou nabídku jídel s rozvozem ZDARMA! Nyní můžete mít k obědu či večeři pokrmy z těch nejlepších restaurací, které až dodnes vlastní rozvoz neumožňovaly! Nabídka restaurací je široká: T.G.I. Friday's, Potrefená husa, Corte di Angelo, Sakura, The PUB, Masala, Las Adelitas, Pravěk a mnoho dalších! Co je důležité, že na rozdíl od jiných různých webů ceny za jídla na www.jidloted.cz vždy odpovídají originálním cenám v restauraci! Každým dnem přibývají další restaurace oceňující skvělý koncept rozvozu, který je pohodlný pro zákazníky i pro samotné restaurace.

Objednávka za pár vteřin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Objednání jídla nikdy nebylo jednodušší! Na stránkách www.jidloted.cz zadáte svoji adresu, kde se nacházíte, poté vám bude nabídnut seznam restaurací ve vaší lokalitě. Vyberte si jídlo (včetně předkrmů a dezertů) a za cca 60 minut vám zaklepe kurýr na dveře! Platit je možné v hotovosti kurýrovi či předem platební kartou přes internet.

Denně nové restaurace ve vaší lokalitě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stravujte se konečně dle svých představ, vaše možnosti se rozšířily! Proč si dávat jídlo z nejbližšího bufetu, když můžete mít jídlo, které vám bude opravdu chutnat, na jídlo se nyní budete těšit o to víc! Nabídka restaurací se rozšiřuje nejen pro Prahu, ale brzy bude spuštěn tento projekt i v dalších městech ČR - všude Češi chtějí jíst kvalitně! S JídloTEĎ už to nebude nikdy problém!

Konečně život bez hrnců!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pamatujete si scénu z filmu Sex ve městě, kdy Samantha chtěla potěšit přítele vlastnoručně udělaným sushi na svém nahém těle? Skvělý nápad, protože láska prochází žaludkem, vy si však nyní můžete ušetřit pracnou přípravu a objednat si jídlo vysoké kvality bez práce! Věnujte čas jen tomu důležitému, ostatní nechte na JídloTEĎ!

Další články

Načítám