Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To by máma Dáda Patrasová (67) a zejména přítelkyně, s níž má ročního syna, koukaly. Pod záminkou soustředění muzikálu Kapka medu pro Verunku se ve Špindlerově Mlýně děly věci. A Felix Slováček mladší byl středem pozornosti.

Zpěváci z muzikálu vyrazili na hory, ale snímků z lyžování jsme tedy moc neviděli. Tedy spíše žádný. Zato stoly v restauraci Hotelu Jelínek, kde partička bydlela, málem praskly pod spoustou lahví vína a sektu a dalších drinků. Podle toho pak zábava vypadala. A protože hotel disponuje i vířivkou, další program byl jasný.

Zpěvačka Genny Ciatti s kamarádkou vtrhly do restaurace jen v plavkách a Felix nejprve nevěřil vlastním očím. Pak jej ale štíhlá těla jeho kolegyň velmi zaujala. A kdo s nimi nakonec skončil ve společné bublinkové lázni kromě čerstvého čtyřicátníka a otce tříletého syna, svalnatého fešáka Braňo Poláka, už zůstalo utajeno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám