Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to budou tři roky, kdy zpěvačka Anna K (59) dokončila tu nejtěžší část léčby rakoviny prsu. My se s ní potkali u kadeřnice, takže došlo na téma, co jí vlastně nemoc a následná terapie udělala s její hřívou. Zdálo se nám, že má teď vlasy krásnější a hustší než kdykoli předtím.

"Tak to je omyl. Říká se sice, že po chemoterapii, kdy vlasy padají tak, že si raději oholíte hlavu, narostou lepší, ale v mém případě se mi to nezdá," domnívá se zpěvačka, ale nám se tomu nechce věřit.

"Nejdřív mi rostly tak kudrnaté vlasy, že si s nimi i moje kadeřnice Petra Měchurová jen těžko poradila. Ani teď je nemám úplně rovné, vlní se, i když dříve jsem je měla jako hřebíky," popsala zpěvačka. "Samozřejmě, že nejdůležitější je zdraví, nechci se rouhat, ale každé ženě na vlasech záleží," míní.

Nyní má delší mikádo, nosí v něm sponečku, kterou dostala právě od malé dcerky Petry Měchurové, když si nevěděla s účesem rady. "Už několik měsíců váhám, co s účesem dál. Partnerovi se samozřejmě líbí vlasy dlouhé, mně zase vyhovoval kratší sestřih. Tak to asi nechám takhle," dodala Anna K., která pokračuje ve své kampani Chceš žít jako já, která podporuje prevenci rakoviny prsu.

"Nad přípravou další části kampaně jsem se svojí manažerkou Petrou strávila několik měsíců. Nejraději si všechno udělám sama včetně zdlouhavého jednání se sponzory. Pak ale nemám čas na jiné věci, třeba na přípravu turné nebo natáčení desky. Ale ta kampaň je pro mne srdeční záležitost," krčila rameny zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám