Hlavní obsah
Článek

Být partnerkou muzikálového zpěváka nemusí být jednoduché. Své o tom vědí jejich současné i minulé přítelkyně a manželky. Kdy přichází věk, kdy už se usadí, přestanou při pitkách vystrkovat holá pozadí, jako to nedávno udělali Petr Kolář (56) a Václav Noid Bárta (43), a umísťovat jejich fotky na sociální síť a skončí s výměnou partnerek?

Zkusili jsme se na to zeptat muzikálového barda Bohouše Josefa, který disponuje jedním z nejkrásnějších hlasů v českém šoubyznysu. Stihl se už dvakrát oženit a v posledních letech jej vídáme s jedinou ženou.

"Myslím, že už jsem se vybouřil. Jsme spolu tři roky a zatím bez problémů," krčil rameny Bohouš. "Bude to i tím, že já ho nevnímám jako zpěváka. Já mám svoji práci, on svoji. Když přijdu domů, tak on už míří někam na vystoupení. Já mám víkendy volné, on hraje. Takže nám to klape i díky tomu, že se moc nevidíme," domnívá se jeho přítelkyně.

A co pověstné muzikantské večírky? "Když jdeme spolu, rozdělíme si role. Já jsem ta, která ho pak odtáhne domů," přiznala. Excesy, jako je například vystrkování pozadí na veřejnosti, už má ale prý Bohouš také za sebou. "Teď už je jediné místo, kde to dělám, na záchodě," smál se zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám