Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Hana Jiříčková sklízí jeden úspěch za druhým. Po focení s fotografickými legendami, jako jsou Peter Lindbergh či Patrick Demarchelier, si ji jako tvář své kolekce pro týden módy v New Yorku vybral slavný návrhář Ralph Lauren.

Během začátku roku měla několik přehlídek také v Londýně a nafotila několik nových kampaní. A nyní si vybral časopis Vogue Hanu na svoji titulní stranu. Hanka však nezaujala jen jako úspěšná modelka, ale i jako úžasná malířka. O modelingu a malování uveřejní časopis Vogue i rozhovor.

Svou kariéru začala tato úspěšná modelka v roce 2007 třetím místem na světovém finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. A prvním krokem k úspěchu bylo, že přišla na jeden z castingů, které probíhaly v českých obchodních centrech. Další ročník soutěže začíná již v dubnu, takže šance mají i další dívky.

Hanka je nejen úspěšná modelka a kreslířka, ale ví, že svět módy nemůže být trvalým zdrojem příjmů. Studuje design a za vydělané peníze nakupuje obrazy a reality. Už vlastní i luxusní byt na pražském Janáčkově nábřeží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám