Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Žilková (62) se uvolila stát kmotrou knížky. Tentokráte ovšem kvůli tomu prožila hotové utrpení. "Kniha se jmenuje My, sex a podpatky, tak jsem si musela obout nejvyšší sandále, co mám a jsou příšerně nepohodlné," svěřila Super.cz. Pak ji ještě ve vinotéce nutili, aby se naučila otevírat sekt kuchyňskou kudlou. Veronika nakonec jako kmotřička skončila vkleče ve střepech a rozlitém šampaňském.

Když se trochu vzpamatovala, rozpovídala se o tom, že sice knížku přečíst chce, ale těžko si najde čas. "Už jsem se těšila, že je Kordule pět, půjde do školy a budu mít aspoň trochu klidu," říká Žilková. Proto si herečka naordinovala i nové pracovní aktivity. "Ve vinohradském divadle zrovna máme pauzu od zkoušení Cyrana z Bergeracu, tak jsem začala psát sloupky pro ženský internetový server," pochlubila se.

Na budoucí roli babičky, kterou pro ni připravila dcera Agáta Hanychová (38), se moc necítí. "Stačí, že mi bude padesát.Teď tady bude ještě někdo, kdo mi bude říkat babi," svěřila. "Agáta mi ale říkala, že se nemusím bát. Prý se mnou bude malý tak často, že si zvykne říkat mi mami," děsí se Žilková.

Reklama

Další články

Načítám