Hlavní obsah
Článek

Dříve nebylo myslitelné, aby si mládenec mohl vzít dívku bez toho, aby o její ruku požádal jejího otce s matkou, a pokud možno i další širší příbuzenstvo. To už dnes zvykem není, naopak, teď žádají své chlapce o ruku samy slečny! „Poprosila jsem svého přítele, aby si mě vzal za ženu,“ překvapila nás krásná herečka z Ordinace v růžové zahradě 2 Petra Pudová. Víme, jaký prstýnek, týkající se zásnub, jí dal k Valentýnovi a také to, kdy ke sňatku dojde!

„Partner Marek mi udělal nádherné překvapení. Na Valentýna, když jsem spala, mi na ruku navlékl krásný zlatý prstýnek s kamínkem broušeným do tvaru srdce. Měla jsem obrovskou radost, ale trochu mi ji pak zkazilo to, že se nevyslovil, jak jsem trochu čekala. Marek tvrdí, že se rozhodně budeme brát, ale protože svatba má proběhnout do roka a do dne, a ani jeden si nepřejeme mít svatbu během zimy, tak to chápu, že to zdržuje,“ říká Petra, která je paradoxně se svým panem božským zasnoubená neoficiálně už od doby, kdy spolu před rokem začali randit.

„Tehdy jsem ho o ruku požádala já, aby si mě víc všimnul a dali jsme se dohromady,“ směje se šibalsky představitelka barmanky Angeliny, která si evidentně umí získat náklonnost každého muže, kterého si vyhlédne za „kořist“.

Prstýnek od své lásky tedy bere jako předzásnubní. „Je pravda, že mě tehdy tou žádostí o ruku přesvědčila, a proto jsme spolu začali chodit a žít. Předtím jsem se o ni půl roku marně snažil, nakonec se role obrátily a snažila se asi dva měsíce ona. Řekla mi, že jsem nejlepší chlap na světě a že se mnou chce strávit život,“ prozradil fotograf Marek, jak ho Pudová uhnala. Dvojice spolu žije v domě a mají deset dětí – psů. „Máme to opačně než jiné páry, které si děcka pořizují až po svatbě,“ dodal na závěr vysmátě zamilovaný přítel krásné Petry Pudové.

Reklama

Další články

Načítám