Hlavní obsah
Článek

Podle informací Super.cz se další série populární taneční show StarDance na České televizi možná nedočkáme. "Je pravda, že České televize vypršela licence na soutěž," potvrdil mluvčí ČT Ladislav Šticha. Možnosti získat show, která měla milionovou sledovanost, se chopily komerční televize. "Víme o tom," potvrdil Šticha.

O soutěž, kterou několik let uváděl Marek Eben (66) s Terezou Kostkovou (47), se chtějí podělit hned dvě televize. Mají v plánu vytvořit československý projekt. Na Slovensku doposud taneční show uváděla pod názvem Let´s Dance TV Markíza. Tančily v ní i Češky jako třeba Iveta Bartošová (†48) nebo Helena Vondráčková (76).

V tomto stylu by chtěla na pořadu s Markízou spolupracovat TV Nova. V zákulisí se hovoří o tom, že hledá náplň do podzimního programového schématu, aby mohla jít proti Česko Slovensko má talent na Primě. Zároveň se proslýchá, že byl pro show již osloven Jan Kraus (70), jenž kvůli neshodám odmítl účast v porotě talentové soutěže.

"My budeme o show bojovat. Chceme vysílat i další sérii. Věříme, že BBC, která je majitelem licence a je stejně jako my veřejnoprávní televizí, nám vyjde vstříc," doufá Šticha.

Reklama

Další články

Načítám