Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) miluje hluboké výstřihy a jít někam v oblečení, v němž by nemohla prodat své silikony, asi by se cítila jako nahá. Takže i když předávala sluchově postiženým dětem peníze na pomůcky ke kochleárním implantátům, i tak si vzala výstřih, který poutal větší pozornost než hračky coby dárky pro děti. Posuďte sami, zda byste jako malí caparti měli rádi takovou šikovnou tetičku!

Dominika se sešla s třemi rodinami, kterým sponzorsky pomohla. Chybělo jen jedno marodné dítě, s ostatními dvěma se bezprostřední modelka okamžitě sblížila. „Udělalo mi strašnou radost, že jsem těm dětičkám mohla pomoci. Mají vadu sluchu a potřebovaly příslušenství ke kochleárnímu implantátu, díky němuž některé děti mohou poprvé v životě začít slyšet,“ vysvětlila nám Mesarošová, o níž se nedávno spekulovalo, že sama čeká dítě. Mateřské pudy se v ní ale neprobudily, prý byla jen moc najezená.

„Děti mám moc ráda a nejlepším dárkem pro mě je, že jsem jim mohla usnadnit život. Ta jejich bezprostřednost mě úplně dostává do rozpaků. Jsou zlaté a moc jsem si je oblíbila. Dětský úsměv plný radosti je pro mě vždy nejkrásnějším zážitkem,“ rozplývá se Dominika, která dětem předala výtěžek z prodeje svého prvního vlastního kalendáře a děkuje tak všem, kteří si jej zakoupili. Ve stejném způsobu charity se hodlá angažovat i nadále.

Na akci se objevili i Jiří Horák, Dominičin sponzor a zástupce spřátelené nadace Dar sluchu, mezi jejíž patrony patří Gábina Partyšová, manželé Krampolovi či Jarek Šimek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám