Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Péče o miminko je nejkrásnější, ale také nejnáročnější prací pod sluncem. Někdy jsou maminky tak vyčerpané, že si svého drobečka ani nestíhají pořádně užít. Poradíme vám, jak neplýtvat drahocenným časem tam, kde to není nutné. Ve 4 krocích zjistíte, jak může být nakupování potřeb pro miminko zábavné, bleskově rychlé a navíc výhodné!

1. Jak nestrávit půl dne nákupem? Nakupujte online!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Časově náročné nakupování v kamenných ochodech je často vyčerpávající a někdy vám může zabrat až půl dne. Zoufalé běhání z jednoho obchodu do druhého s miminkem v ruce je únavné nejen pro vás, ale hlavně pro vaše dítě! Na Feedo.cz nakoupíte za pár minut vše potřebné pro své děťátko a navíc za skvělé ceny!

2. Bez plenek se neobejdete. Víme, kde je seženete nejvýhodněji!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Věděla jste, že od začátku roku platí na plenky vyšší sazba DPH? Nákup plenek vám tak může výrazně zasáhnout do rozpočtu. Našli jsme pro vás super akci, která se vyplatí! Na Feedo.cz můžete sehnat výhodná balení plenek Pampers za super ceny. Může být nákup plenek ještě výhodnější?

3. Neplaťte za poštovné! Zjistili jsme, kde vám nákup dovezou zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z obchodu se vám určitě nechce táhnout obří balení plenek, i když je výhodné. Na internetu sice seženete výhodná balení, ale díky platbě za poštovné už tak výhodná nejsou. Pro Feedo.cz to ale neplatí! Objednejte si Megabox plenek Pampers na Feedo.cz a máte poštovné na celý nákup zdarma! Ušetříte tak hned dvakrát.

4. Využijte všechny benefity a nakonec si dopřejte odměnu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když už jste zjistila, jak jednoduché a rychlé je nakupování online, objevte další výhody online nákupů! Kromě poštovného zdarma a výhodných balení plenek pro vás Feedo.cz připravilo další skvělé akce. Na Feedo.cz seženete kosmetiku určenou našim nejmenším, dětskou výživu a další nezbytnosti pro vašeho prcka – vše na jednom místě! Ale nezapomínáme ani na maminky – za každý nákup získáte dáreček!

Další články

Načítám