Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Jana Adamcová (52) si už déle než týden užívá zasloužený relax s manželem a dětmi na dovolené v exotickém Zanzibaru. A Super.cz se pochlubila postřehy i fotkami.

„Je tady překrásně. Takový ráj jsme ani nečekali. Je úplně jedno, kterým směrem tu otočíte foťák. Tanzanie je chudá země, ale Zanzibar má pro Evropany obrovský turistický potenciál. Každý turista sem pro místní lidi přináší práci, jsme rádi, že jsme taky trochu přispěli,“ vypráví nadšeně Jana.

Ta si po týdnech bolesti a nepříjemné operaci vyhřezlé plotýnky užívá tu nejlepší možnou relaxaci. „Záda už jsou v pořádku. Cestu jsem předem konzultovala se svým ošetřujícím doktorem MUDr. Chrobokem. Hodně tady plavu, což mým zádům velmi prospívá. Po té příšerné bolesti je to naprosto bezvadná terapie,“ dodává Jana.

Vodní radovánky nejvíce ale ocenili její dva malí caparti. „Děti jsou celý den ve vodě, jsou to velcí plavci. Jsem ráda, že se jim mohu zase naplno věnovat. Od listopadu jsem kvůli bolestem nemohla fungovat stoprocentně,“ uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám