Hlavní obsah
Článek

Do třetice všeho dobrého i zlého, říká se, a u Jennifer Lawrence (22) to platí dvojnásob. Talentované umělkyni se totiž pořádné faux pas podaří téměř vždy v nejšťastnějších momentech její dosud krátké, ale o to zářivější herecké kariéry. Svůj třetí a zatím poslední trapas v průběhu necelého měsíce však dotáhla do dokonalosti a nechala si jej na nejočekávanější filmový večer roku - předávání Oscarů.

U Jennifer Lawrence by se zkrátka stylisté měli smířit s faktem, že vysoké podpatky u ní představují značné riziko nejen dalšího ostudného momentu, ale také riziko úrazu. Něžná dvaadvacetiletá blondýnka, která zazářila ve filmu Terapie láskou, za který získala Oscara za nejlepší herecký ženský výkon v hlavní roli, si pro sošku přišla v nádherných princeznovských šatech. Problém nastal ve chvíli, kdy měla na pódium vystoupat po několika schodech a upadla. Herečka už nevěřila své smůle a obličej si kryla v dlaních.

Před necelým měsícem se Lawrence přitom stala jiná kuriózní věc. Když si přicházela na slavnostním předávání filmových cen SAG pro své ocenění, kdosi jí přišlápnul róbu nohou od židle a herečce roztrhl šaty těsně pod hýžděmi. Dva týdny nazpátek pro změnu upadla na ulici. Její bodyguardi zaspali a ona se jich jen beznadějně snažila na poslední chvíli zachytit.

Doufejme, že si herečka svou porci smůly vybrala na dlouho dopředu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám