Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Jane Fonda (86), známá jako představitelka krásné Barbarelly, předvedla na festivalu v Cannes naprosto perfektní postavu. Zastínila tak i své mladší kolegyně a stala se hlavní hvězdou večera.

Když se Jane objevila, spouště fotoaparátů se ani na chvíli nezastavily. V dlouhých bílých šatech z dílny návrháře Emilia Pucci, které zvýraznily její štíhlost, vypadala naprosto božsky. Na nohou měla krásné třpytivé střevíčky s otevřenou špičkou. Strhla na sebe větší pozornost než kolegyně Rachel McAdams nebo Diane Kruger.

Mnohým příznivkyním jejího cvičení už veškeré pomůcky zapadly prachem. Samotná herečka se však zjevně svých metod stále drží. Bez pravidelného cvičení by totiž nemohla vypadat tak, jak vypadá.

“Za to, jak vypadám, jsou na třicet procent zodpovědné geny, třicet procent představuje dobrý sex a dalších třicet procent je sport a zdravá dietní strava. O zbývajících deset procent se postaral můj plastický chirurg,“ přiznala herečka.

V minulosti plastiky popírala. Dnes už se jimi vůbec netají.Je prý ráda, že si lidé spíš všímají jejího nového účesu než operacemi změněné vizáže. Přiznala zvětšení poprsí, úpravu brady, krku a očních víček.

Hollywoodská kráska se také nechala slyšet, že ji s přibývajícím věkem daleko víc baví sex. “Jsem ve třetí fázi života a nikdy jsem lepší sex nezažila. Ke stáří jsou ženy sebevědomější a muži už nejsou tak nadřazení. Je zajímavé, jak si dvě opačná pohlaví na stará kolena k sobě najdou cestu a jsou schopná žít v daleko větší harmonii než během celého života,“ dodává hvězda, která má za sebou zkušenosti i se skupinovým sexem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám