Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že už oslavil jednapadesáté narozeniny? Herec, moderátor a zpěvák Zdeněk Podhůrský je jedním z mála mužů z českého šoubyznysu, kteří si ve svém věku drží figuru hodnou o desítky let mladšího chlapa. V tomto případě ovšem Zdeňkovi nic jiného nezbylo, protože by to vypadalo fakt trapně. Točil totiž klip, v němž je odhalený více než pouze do půli těla.

Super.cz se podařilo získat fotografie z natáčení eroticky laděného videoklipu k jeho písničce Slaný déšť. Klip vznikl v rámci projektu Číslo na Boha, zaměřeného na podporu dětí s hendikepem. Zdeněk je jeho autorem a patronem a vytyčil si cíl pomáhat se sháněním prostředků na léčbu postižených dětí.

Není ale v rozporu s takovým ušlechtilým úmyslem to, že se v klipu objevuje polonahý po boku zcela nahé mladinké modelky? Podle snímků z natáčení, které se nám dostaly do ruky, si to rozhodně pořádně užíval, posuďte sami.

„Když se dnes podíváte obecně na zahraniční videoklipy, jsou všechny nabity erotikou. Hvězdy jako Rihanna, Beyoncé, Britney Spears, Lady Gaga a spousta dalších točí v co nejprůsvitnějším spodním prádle, jen aby zaujaly, a to si řeknete, že takové hvězdy to nemají zapotřebí. U nás chlapů je to s nabídkou sexy křivek horší, sice jsem kvůli tomu chodil tři měsíce dřít do fitka, ale raději jsem si přizval na pomoc sexy Andreu. Neudělal jsem nic jiného, než že jsem se přizpůsobil trendu. A funguje to! Sledovanost je dobrá, lidé si tak najdou i stránky charity, a tak se daří," svěřil Super.cz Podhůrský.

Během teprve dvou měsíců existence jeho projektu se již podařilo prvním dětem, postiženým dvojčatům Sýkorovým, zajistit díky dárcům velmi nákladnou léčbu Adeli v Piešťanech a brzy se na webových stránkách objeví nový dětský klient s žádostí o pomoc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám