Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pohledný „podlamovač nejen dívčích kolen“ Jakub Lorencovič (23), který předloni vyhrál slovenskou část soutěže Muž roku, už přišel o svůj titul. Odebral mu ho pořadatel David Novotný, neboť ho studující fešák podvedl, když se lživě dušoval, že nikdy nenafotil nahé fotky či nenatočil porno. Všímaví gayové na internetu ale vědí svoje. Vyrýsovanému studentovi hrozilo, že přijde i o prestižní flek ve slovenském známém seriálu. „Už v něm nehraju,“ přiznal.

„Nechci se k té věci vracet. Panu Novotnému jsem poslal omluvný dopis. Co se týče seriálu Búrlivé víno, rozhodně jsem na kobereček nemusel, jak se psalo. V té době už jsme spolu neměli několik měsíců smlouvu. Skončil jsem tam,“ tvrdí kdysi nehodný mládenec.

„Lituji, že jsem Vám neoznámil všechny skutečnosti týkající se mé minulosti. Stalo se tak jen z důvodu, že jsem nechtěl přijít o místo v soutěži a vzpomínanou činnost v mladším věku jsem nepovažoval za tak závažnou, abych si uvědomil její následky,“ sype si Lorencovič popel na hlavu v dopise Davidu Novotnému. Také ho požádal, aby mu coby chudému studentovi odpustil smluvní pokutu.

„Omluvu jsem přijal a celou věc uzavřel. Doufám, že to kluci, kteří se nám nově hlásí, vezmou jako ponaučení. Pokuta za zatajení podobných nevhodných materiálů se sexuálním podtextem, které finalistům vzhledem k držení mezinárodních licencí nemohu odpustit, se od letoška zvyšuje na sto tisíc korun, bude nemilosrdně vymáhána a odhalení provinilci nekompromisně poletí ze soutěže,“ dodal k tomu David Novotný, jemuž se stále ještě mohou přes internetové stránky soutěže www.muzroku.cz hlásit mladí muži do nového ročníku 2013.

Reklama

Další články

Načítám