Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) se po náročných povinnostech v rámci Prague Fashion Weekendu vrhla hned do dalšího projektu, jehož bude nejen ředitelkou, ale i tváří. Projekt se bude pochopitelně týkat modelingové branže, se kterou má Simona bohaté zkušenosti.

Mladé dívky v Čechách a na Slovensku, které touží po kariéře modelky, budou mít v příštím roce novou příležitost dosáhnout svého snu. První ročník nové soutěže Czechoslovak Topmodel spustí modelingová agentura Czechoslovak Models už v září. Vzhledem ke svým zkušenostem topmodelky na zahraničním i domácím trhu chce Simona nejen řídit projekt, ale zároveň s dívkami, které agentura vybere, i aktivně pracovat.

„Obrací se na mě spousta dívek s prosbou o radu, jak se stát úspěšnou modelkou, proto jsem velmi ráda, že mohu předat své letité zkušenosti v této branži mladým a nadějným lidem a pomáhat jim v realizaci jejich snu. Moc se na všechny těším a věřím, že i oni uvítají tuto velkou šanci, protože slibuji, že pokud uspějí, budou v rukou opravdových profesionálů,” řekla k projektu Krainová.

Přípravy jsou v plném proudu. Castingy se uskuteční v září a říjnu příštího roku celkem v jedenácti městech v České republice a na Slovensku.

Reklama

Další články

Načítám