Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Média v poslední době probírala ze všech úhlů finanční situaci Terezy Kostkové (47), jejíž manžel Petr Kracik (54) dostal jako ředitel Divadla pod Palmovkou výpověď. Jak už to tak bývá, okamžitě se vyrojily spekulace, jak to rodina finančně zvládne, a že je ohrožen její plán pracovně zvolnit kvůli synovi Tondovi (6).

Kostková se ale nechala slyšet, že se v jejím životě nic zásadního nemění. Dokonce jejímu manželovi svitla jiskřička naděje, že se na post ředitele známého pražského divadla opět vrátí. Není v rozporu s pravidly, aby se bývalý ředitel přihlásil do konkurzu na post nového principála, čehož Kracik využil.

I kdyby to ale nedopadlo, Tereza je rozhodnutá, že i tak omezí práci, aby se mohla věnovat synovi, který nastupuje do první třídy. Jako jedna z nejobsazovanějších českých hereček současnosti má totiž našetřeno. „Jak tedy konkurz dopadne, nijak nesouvisí ani s Toníkem, ani s financemi. Tím svůj život ani rozhodnutí neřídím," řekla Aha! a naznačila tak, že její existence je velmi dobře zajištěna bez ohledu na ředitelský post jejího manžela.

Reklama

Další články

Načítám