Hlavní obsah
Článek

V pěvecké branži prakticky teprve začíná, už má ale manýry, jako by ho milovala celá planeta! Holohlavý finalista soutěže Hlas Česko Slovenska David Bisek si totiž nechal pojistit svoje hlasivky na desetimiliónovou částku.

Sám se ale brání, že za vším jsou jeho trápení se zdravím.

„Pro pojištění hlasivek jsem se rozhodl na doporučení finančního poradce. Není to žádný můj rozmar, o hlas mám strach, protože od dětství trpím na laryngitidy (zánětlivá onemocnění hrtanu – pozn. red.) a různé angíny a v létě zase na alergie. Takže problémy mám celoročně,“ vysvětlil Super.cz Bisek.

Ten říká, že je svými zdravotními potížemi značně omezován a nechce kvůli nim rušit vystoupení.

„I během Hlasu jsem měl akutní laryngitidu, která ohrožovala mé další působení v soutěži. Musel jsem jezdit na injekce do nemocnice,“ vzpomíná na nepříjemné zážitky. „Součástí toho pojištění je, že když třeba onemocním, dostanu nějaké peníze, o které jsem kvůli tomu přišel za vystoupení,“ popisuje.

David si nedávno na křtu svého kalendáře a kolekce s vlastními tričky dal pořádně do trumpety, přesto se dušuje, že dodržuje životosprávu. „Snažím se tak omezit zdravotní rizika. A i o hlasivky se poctivě starám. Mám pravidelné tréninky hlasu, inhaluji, beru různé doplňky a používám další preventivní postupy,“ dodal zpěvák, kterému říkají Fantomas a jenž má zkušenosti i s modelingem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám