Hlavní obsah
Článek

Do Prahy konečně dorazila hlavní hvězda módního svátku Dreft Fashion Week Valeria Mazza (39). Argentinská supermodelka, která patří do fenomenální éry supermodelek 90. let, kdy světu vládla Cindy Crawford, Linda Evangelista nebo třeba Tyra Banks, zavítala do Prahy se svým manželem, jihoamerickým finančníkem Alejandem Gravierem, a dvěma syny a dcerou.

Zjistili jsme, že Valerie není v Praze poprvé. „Před deseti lety jsme zde s manželem oslavili desetileté výročí svatby a oba jsme moc rádi, že jsme dostali příležitost se do vašeho nádherného města opět podívat," říká kráska, kterou pojí přátelské vztahy s Evou Herzigovou (51).

Super.cz byl supermodelce v patách, když se vydala se svou rodinou na procházku Prahou. „Dnes jsme navštívili Karlův most a určitě bych se chtěla podívat taky na Pražské Jezulátko," svěřila se nám se svými plány Mazza.

Je jasné, že Valerie nezůstane pouze u turistických aktivit, neboť na ni čekají příjemné povinnosti spojené s týdnem módy. Dnes večer se zúčastní první veřejné akce Dreft Fashion Weeku, a to prezentace luxusních střevíců obuvnického mistra Christiana Laboutina v Salmovském paláci na Pražském hradě. Kromě toho kráska určitě zavítá do Pop-Up Storu, kde by si chtěla koupit nějaké zajímavé módní kousky začínajících českých návrhářů.

V pátek v jedenáct hodin se ve stanu na Alšově nábřeží společně s Bárou Nesvadbovou (49) a Liběnou Rochovou zúčastní diskuze na téma současné módy. I vy můžete zhlédnout argentinskou hvězdu přehlídkových mol na vlastní oči, případně jí položit několik otázek. Od zítřka bude tamtéž také možnost nákupu vstupenek na módní přehlídky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám