Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kurt Russell (61) a Goldie Hawn (67) si naplno užívají exotickou dovolenou v Mexiku. Slavný hollywoodský herecký pár navštívil přístav Puerto Aventuras, kde podstoupil fantastický zážitek - koupání s delfíny.

Jejich dvouhodinové dovádění s inteligentními mořskými savci neuniklo pozornosti místních paparazzi. Touha přiblížit se delfínům na dosah byla pro ně tak silná, že se herečka na prahu sedmdesátky odvážila předvést v jednodílných červených plavkách, a na chvíli dokonce sundala z očí sluneční brýle, a ukázala se tak zcela bez líčení.

Krátce po koupání s delfíny odjel slavný pár objevovat historické památky turistické atrakce Tulum.

Hawn a Russell tvoří nejstabilnější pár Hollywoodu. Poprvé se setkali v roce 1968 na natáčení rodinného muzikálu The One and Only, Original Genuine Family Band, ale jiskra mezi nimi přeskočila až během společné práce na komedii Odpolední směna. V roce 1986 se jim narodil syn Wyatt. Goldie má z předchozího, čtyři roky trvajícího manželství s hudebníkem Billem Hudsonem dceru Kate a syna Olivera, kteří jsou rovněž herci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám