Hlavní obsah
Článek

Do konfliktu mezi moderátory VIP zpráv Jiřím Pomejem (†54) a Ivanou Gottovou (48) se vložil sám Karel Gott (†80). Stalo se tak poté, co se moderátor nechal slyšet, že za jeho vyhazovem z dobře sledovaného pořadu může "ženská mafie".

Mistr s moderátorem vedl krátce po sdělení jeho výpovědi chlapský rozhovor po telefonu. O to víc ho rozčílilo, když v médiích následně napadl jeho manželku. „Ještě večer jsem s Jiřím telefonoval a tvrdil mi, že nikdy nic proti Ivaně neměl, a ani neřekl. A pak se ráno dočtu o ženské mafii na Primě," rozčílil se Gott. „Je to srab a slaboch. Má říct rovnou, že s ní má problém, tomu bych rozuměl. Ale takhle se odkryl," řekl národem milovaný zpěvák deníku Blesk.

Také Gottová se ohradila proti výrokům svého dnes už bývalého kolegy a popřela, že by se pod ní také houpala židle. „O odchodu z Primy neuvažuji. To byla myšlenka manžela, který řekl, že po takovém nařčení by se mu stáhlo hrdlo a nezazpíval by ani ’Hoří’. Já si této pracovní příležitosti velmi vážím a nevzdám se jí," má jasno Ivana.

Reklama

Další články

Načítám