Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) je po porodu dcerky Elenky majitelkou plných ženských tvarů, a jistě se tak stala snem ještě většího počtu mužů. Kvůli roli ve filmu ’Lež má rozbité auto’ z cyklu ’Nevinné lži’ ale zahnala své přednosti do extrému a ještě mnohem víc se zvětšila.

Jitka naštěstí neabsolvovala kůru obžerství jako Renée Zellweger kvůli roli obtloustlé novinářky Bridget Jones. Česká herečka na to šla chytře a nechala si na míru ušít obleček, který ji šikovně rozšiřoval.

„Jitce Čvančarové, která hraje postavu bytostné optimistky Denisy, na vlastní přání ušili speciální vycpaný obleček z molitanu, aby její postava odpovídala scénářem vyžadovaným výrazně kyprým tvarům. Denisa to původně považuje za handicap, ale jak se ukáže, mohou být plné tvary velkou výhodou a cestou k nečekanému úspěchu," prozradila autorka projektu Tereza Vrabelová.

Její slova potvrdila sama představitelka této role. „Ve filmu zastupuju humornou složku. Z vlastní iniciativy jsem si nechala ušít vycpávací obleček a vizuálně jsem taková pěkná," směje se Jitka. A je Čvančarová optimistkou i ve svém soukromém životě? „Optimismus neztrácím a jsem skálopevně přesvědčená, že to v sobě udržím," říká Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám