Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh Báry Nesvadbové (49) dokazuje, že síly jin a jang nebývají vždy úplně v rovnováze, a když člověk koná dobré skutky, tak to neznamená, že se vyhne nějaké nespravedlnosti.

Známá spisovatelka pořádala čtení ze své knihy pro děti Garpíškoviny aneb Bibi a čtyři kočky, aby tak podpořila nemocného Davídka Štefanidese, který je po předčasném porodu postižen mozkovou obrnou. Krátce poté ale známé spisovatelce vykradli její luxusní auto, kterému důvěrně říká Alice.

„Ať žije amnestie," spráskla rukama Bára, když uviděla spoušť, kterou po sobě zlodějíčci zanechali.

Nepříjemná zkušenost ale pochopitelně Nesvadbovou v jejím šlechetném počínání nezastaví. Bára zakládá pobočku pro rodiče, kteří se chtějí starat o své postižené děti doma. Předtím kvůli nemocnému Davidovi pořádala s celebritami cvičení pilates nebo se objevila v pořadu VIP Prostřeno!, aby pro něj získala zájezd. „Zájemci, kteří budou chtít pomoci Davídkovi, mohou přispívat přes Konto Bariéry nebo prostřednictvím organizace Etincelle, kde jsem ve správní radě," apeluje na dobré lidi Nesvadbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám