Hlavní obsah
Článek

Topmodelka a Miss World Taťána Kuchařová (36) natočila společně se svým přítelem Lanem Carlsonem sexy video, které vás nenechá chladnými. Před objektivem fotografa Matúše Tótha se pro focení exkluzivní fashion story proměnili v gangstery.

Taťána s Lanem pózují jen velmi spoře oděni v rajcovním prádle či sexy outfitech. „Rád vytvářím kreativní projekty, a když se nám s Taťánou naskytla příležitost udělat společně něco zajímavého, pustili jsme se do toho s nadšením. Taťána je krásná a má v sobě neuvěřitelnou energii, která vyzařuje před kamerou. Jak ona, tak její přítel Lane jsou zkušení profesionálové. Oba mají přirozený talent a charisma, takže natáčet s nimi byla velká radost, což je myslím znát na finálním výsledku," prozradil režisér videa Maxmilian Turek.

Nadšeni z výsledku jsou také Kuchařová s přítelem. „S celým týmem se spolupracovalo naprosto skvěle, všichni jsou to profíci, úžasně kreativní a nejlepší u nás v oboru. Výrazné a originální projekty podobného charakteru jsou pro nás radostí a výzvou," dodali svorně Taťána a Lane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám