Hlavní obsah
Článek

Módní svátek roku Dreft Fashion Week začal ve velkém stylu přehlídkou kolekce pro jaro a léto 2013 brazilského návrháře Alexandra Herchcovitche. Na akci dorazili všichni, kdo na českém módním poli něco znamenají, nebo znamenat chtějí, a náležitě se na tuto módní akci vyzbrojili.

Hned ze začátku uchvátila pozornost všech fotografů Hana Svobodová (35). Bývalá přítelkyně Leoše Mareše nakráčela do reprezentačních prostor rezidence primátora ve dvojdílných šatech v tělové barvě od Beaty Rajské a s psaníčkem v barvě slonové kosti stejné značky.

V doprovodu autora svých šatů Lukáše Lindnera přišla úřadující Česká Miss Tereza Chlebovská.

Na akci pochopitelně nemohly chybět tváře módního týdne Kateřina Sokolová (34) a Klára Klempířová. Miss ČR 2007 zvolila poněkud usedlejší brokátové pouzdrovky s rukávem značky Emilio Pucci, které ale naštěstí oživila kabelkou se střapcem stejné značky a páskovkami Stella McCartney. Známá stylistka oproti tomu zářila jako smaragdový klenot v modelu Karen Millen, který doplnila saténovou kabelku Stuart Weitzman a lodičkami Max Mara.

Nikol Moravcová (36) sáhla po meruňkových koktejlkách s americkými průramky Balenciaga a cukrkandlovou barvu šatů umravnila černými doplňky.

Více o módě na přehlídce Alexandra Herchcovitche se dozvíte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám